TREMO to restauracja nazwą i swoją kuchnią nawiązująca do czasów króla Stanisława Augusta Poniatowskiego i jego kuchmistrza Paula Tremo, który był m.in. odpowiedzialny za oprawę kulinarną obiadów czwartkowych. Upodobania kulinarne Stanisława Augusta zapoczątkowały modę na wyrafinowaną, a zarazem lekką kuchnię, łączącą francuskie i polskie tradycje kulinarne. Stopniowo rezygnując z sarmackiego niepohamowania w jedzeniu i piciu, coraz częściej zwracano uwagę na zdrową dietę.

Niezwykle miło jest nam poinformować Państwa, że z dniem 1 listopada dołaczył do nas nowy szef kuchni, Tomasz Maćkowiak.
Tomasz szkolił swój kunszt w wielu prestiżowych hotelach i restauracjach w całej Polsce.
Jesteśmy pewni, że niezwykłe zdolności oraz mnóstwo doświadczeń pozwoli naszemu szefowi kuchni na zabranie Państwa w niezapomnianą podróż kulinarną.

 Najwyższej jakości produkty i niebanalne połączenia smakowe są odzwierciedleniem pasji, z jaką szef kuchni tworzy dania w naszej restauracji. Współpracujemy z najlepszymi dostawcami wykorzystując najlepsze regionalne składniki dopasowując nasze menu do każdej pory roku, tak aby jak najlepiej wykorzystać to co niesie natura.

Atmosfera i smaki TREMO to wspólna praca całego zespołu, począwszy od szefa kuchni poprzez utalentowanych kucharzy i doświadczonych kelnerów. Szacunek do używanych produktów oraz do najmniejszych detali pozwolą naszym gościom na przeżycie niezwykłej kulinarnej przygody.

Nasza restauracja jest miejscem przyjaznym dla rodzin z dziećmi. Dla najmłodszych przygotwaliśmy specjalne menu, kącik zabaw, kolorowanki i mnóstwo atrakcji!

Zapraszamy również na restauracyjne tarasy, gdzie rodzice będa mogli w spokoju zjeść smaczny posiłek i cały czas mieć na oku swoje pociechy, które mogą bawić się na bezpiecznym placu zabaw.

Życzymy smacznego!